"Ще дивуються, що їх можуть побити": Мирослав Гай підірвав мережу яскравим постом про депутатів в Україні

Депутати можуть все, однак чомусь не хочуть вірити, що вони можуть померти, як звичайні люди. Дарма...

Мирослав Гай. Фото: Informator.media.

Український волонтер Мирослав Гай написав емоційний пост про депутатів в Україні. Пост волонтер розмістив на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Вони, прямо в Парламенті, нюхають і передають кокс, дивляться порнуху під час сесії, місяцями не ходять на роботу", - зазначив волонтер. "Депутати на місцях можуть погрожувати школяреві вибити зуби. Можуть ініціювати арешт підприємства. Депутати можуть стріляти в людей і не сісти, збити машиною і не сісти, продати Батьківщину і не сісти. Можуть убити і не сісти", - вважає Гай.

"І звичайно, живучи так, депутати завжди дивуються, що вони можуть бути побиті людьми. І ще більше, не вірять, що можуть померти. А даремно - адже в моїй країні депутати можуть все", - додав він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...