Ще і голови відрізав: На Одещині нелюд вбив жінку та її дворічну доньку, поліція ввела план "Сирена" (фото вбивці)

У вчиненні жорстокого вбивства підозрюється 31-річний мешканець смт Овідіополь, який зник з місця події на вантажному автомобілі "МАН" білого кольору (державний номер ВН 66-91ЕН).

Вбивця з Одещини. Фото: прес-служба Нацполіції.

В Овідіопольському районі Одещини сталося жахливе вбивство. Чоловік убив матір та доньку і відрізав їм голови, після чого підпалив будинок, аби приховати свій злочин. Про це повідомили у Національній поліції в Одеській області, передають Патріоти України.

Зазначається, що до поліції надійшло повідомлення про загоряння одного з будинків у смт. Овідіополь. Під час перевірки зазначеної інформації в одній з кімнат був виявлений обгорілий жіночій труп, в іншій – тіло дитини. Обидва тіла були з відсіченими головами. "Першочерговими оперативно-слідчими діями були встановлені особи загиблих. Ними виявилися 42-річна жінка та її дворічна донька", – йдеться у повідомленні.

У вчиненні жорстокого вбивства підозрюється 31-річний мешканець смт Овідіополь, який зник з місця події на вантажному автомобілі "МАН" білого кольору (державний номер ВН 66-91ЕН). "Введено в дію оперативний план "Сирена". На пошук зловмисника орієнтовано особовий склад Одеського гарнізону поліції. Проводяться першочергові розшукові дії на встановлення місця знаходження злочинця", – додали в управлінні. Пізніше стало відомо, що співробітниками поліції в Одеській області не було допущено прорив в місто автомобіля "МАН", за кермом якого перебував злочинець, який скоїв подвійне вбивство у смт Овідіопіль.

"Автомобіль, який мчав по трасі виведений силами поліціїв у бік. Наразі силами поліції і Нацгвардії оточена територія, на якій востаннє бачили розшукуваного", – додали у поліції. Поліція закликала не затримувати злочинця самостійно, а повідомляти про його місцеперебування до поліції за телефонами "102".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...