"Ще не час": Поліція пояснила, чому не оприлюднила фотороботи вбивць Шеремета

Наразі поліція не може розголошувати дані, щоб нічим не зашкодити слідству. При цьому основною версією убивства залишається професійна діяльність Павла Шеремета.

Павло Шеремет. Фото: www.kp.ru.

Національна поліція повинна точно визначити підозрюваних у вбивстві журналіста Павла Шеремета, а вже потім оприлюднювати фотороботи. Про це "Українській правді" повідомило джерело у Національній поліції, відповідаючи на запитання про те, чому досі не оприлюднено фотороботи. Новину передають Патріоти України.

"Щодо фотороботів, вони будуть, але сказати, коли точно ми не можемо. Тому що нам потрібно точно визначити підозрюваних, щоб складати фотороботи", - зазначило джерело. За його словами, наразі поліція не може розголошувати дані, щоб нічим не зашкодити слідству. При цьому основною версією убивства залишається професійна діяльність Павла Шеремета.

"Є різні версії вбивства, основна залишається - професійна діяльність, але Нацполіція відпрацьовує всі можливі версії, щоб мати зачіпки, деталі. Вже є деталі, цікаві деталі, але розголошувати їх не будемо", - повідомило джерело.

Співрозмовник УП також зазначив, що спеціалісти ФБР провели огляд машини і визначили тип вибухівки. Вони працюють як консультанти. Частина з них залишилася в Україні, інша частина вже поїхала.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...