"Ще одна позика на 10 років": Мама високопосадовця придбала квартиру за 5 млн гривень у Києві

Ще кілька років тому мати високопосадовця була безробітною та шукала роботу.

ЖК «Crystal Park». Ілюстрація: gdevkievezhithorosho.com.

Мама в.о. голови Держгеонадр Миколи Бояркіна Ніла на початку року придбала квартиру на майже 110 квадратних метрів та два паркомісця у престижному ЖК «Кристал Парк» на проспекті Перемоги в Києві. Про це йдеться на офіційній сторінці у Фейсбук програми "Схеми", передають Патріоти України.

«Я позичила гроші на 10 років, у мене це все офіційно», – пояснила мати очільника Держгеонадр Ніла Бояркіна в телефонному коментарі журналістам. За даними ріелторських сайтів, квартира такого метражу коштує близько 5 мільйонів гривень.

Також на запитання у коментарях, а ким же працює мама, журналісти, після ретельного розслідування, відповіли, що родичка чиновника має фірму, яка займається посередництвом у торгівлі, з установчим капіталом у 1000 гривень, зареєстровану у її старій квартирі. А кілька років тому шукала роботу.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...