Щеплення "патріотизму": Як росіяни зомбують маленьких дітей у "ЛДНР" (відео)

«ЛНР» і «ДНР» є у кого вчитися. Ці технології вже давно відпрацьовані в сусідній державі - Росії.

Малеча навіть не розуміє, як її дурять дорослі. Фото: скріншот з відео.

З першого класу в Луганську вчать історію виникнення угруповання «ЛНР», яка в Україні визнана терористичною, а в п'ятому - можуть і автомат в руки взяти. «Терра інкогніто» - з латинської «чиста земля». Так дитячий мозок характеризують психологи: дитина не може самостійно аналізувати інформацію. В угрупованнях «ЛНР» і «ДНР» цим вміло користуються, починаючи з дитсадка. Про це йдеться у сюжеті "Донбас. Реалії", який Патріоти України пропонують вам переглянути.

Сюжет на місцевому пропагандистському телебаченні: росіяни привезли дітям розвиваючі іграшки. Однак, що це за іграшки? На машинках - маркування російської армії. В знак подяки діти співають пісеньку, як навчили вихователі. Мелодія дуже проста, а ось слова: «Ех, лівою, лівою! В армії служити!».

«Якщо є ворог - якийсь біс рогатий, який носиться з вилами і хоче тебе заколоти, то треба об'єднатися, згуртуватися і воювати з цим ворогом. Це використання примітивних емоцій, дуже простих», - пояснює дитячий психолог Олег Чабан.

Грамотні політтехнології - для самих маленьких. Одна з історій дитячого журналу про те, як «разносеки» крали чорне золото за наказом злого «свина», а всю долину засадили «злим укропом». Але дівчинка-Пісенька з друзями Правдіком і Луганчиком разом з «ввічливими чоловічками» перетворили долину в котел і зварили злий «укроп».

«Якщо їх правильно готувати, з них можна зробити і терористів, як «Ісламська держава», наприклад. Так само ми бачимо тих дітей зараз так виховують, а потім їх будуть вчити, як підірвати міст або як вбити «укропів». Відповідно, ми будемо бачити це в реальних ситуаціях і з цими людьми буде складно», - розповідає Денис Богуш.

«ЛНР» і «ДНР» є у кого вчитися. Ці технології вже давно відпрацьовані в сусідній державі - Росії. Ось які вірші декламують в Кремлі вихованці Центру естетики і краси Москви: «А я, будь хоч дідом похилого віку, реально, по життю, по суті, німецький б вивчив тільки за те, що їм розмовляв Путін».

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...