Що приховував Лебедєв: Генпрокуратура повідомила про сенсаційні знахідки, пов'язані з Іловайською трагедією

Під час обшуку у квартирі екс-прокурора та за сумісництвом втікача Павла Лебедєва ГПУ виявила нові деталі.

Павло Лебедєв. Фото google.com

Колишній міністр оборони України ховав у власній квартирі сенсаційні речі. Їх виявили під час обшуку житла Павла Лебедєва. Що конкретно знайшли оперативники, Генпрокурор Юрій Луценко не повідомляє, проте запевняє, що здивує пізніше більш детальною інформацією, повідомляють Патріоти України.

"Ми знайшли сенсаційні речі під час обшуків на квартирі, якими користувався екс-міністр оборони Лебедєв", - заінтригував Луценко.

Генеральний прокурор України повідомив, що найближчим часом він оприлюднить конкретну інформацію щодо Іловайської трагедії та її розслідування.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...