Щоб було відчутно: У "ЛНР" вирішили вистрілити собі в ногу

Лідери "псевдореспубліки", як свідчить нововведення, не збираються мати економічні стосунки з цивілізованими країнами.

Прапор "ЛНР". Фото: соцмережі.

Як повідомляє інформаційний портал сепаратистів "Новини "Донецької Республіки" всі товари, вироблені в "ЛНР", з 15 січня зобов'язані будуть маркіруватися логотипом "Луганської народної республіки". Про це на нараді міністрів з главою "ЛНР" заявила Олена Костенко, - міністр економічного розвитку невизнаної республіки. Новину передають Патріоти України.

"Минулого тижня на Раді міністрів було ухвалено постанову, яка зобов'язує з 15 числа всіх без винятку застосовувати логотипи" - повідомила вона. Як пояснила Олена Костенко, з 1 квітня всі товаровиробники зобов'язані повністю замінити упаковку на нову. На ній має бути позначено, що продукція вироблена в "ЛНР".

Залишається поставити запитання міністру економічного розвитку - якщо республіка невизнана, як ви збираєтеся експортувати продукцію? Адже, після такого маркування вона стане контрафактною, підробленою і непридатною для цивілізованого світу. Крім того, нашим спецслужбам тепер легше буде відслідковувати канали контрабанди.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...