"Щоб добре відпочив": Кличко виписав своєму чиновнику-мільйонеру грошову допомогу

Сергій Майзель йде у відпустку на 9 днів і Кличко вирішив йому видати грошову допомогу у розмірі середньомісячної зарплати.

Сергій Майзель та його "феррарі". Фото: Депо.

Директор Департаменту транспорту Сергій Майзель йде у відпустку і отримав грошову допомогу, щоб добре відпочити. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на розпорядження мера.

Зокрема, Майзель йде у відпустку на 9 днів і Кличко вирішив йому видати грошову допомогу у розмірі середньомісячної зарплати. Поки Майзель буде у відпустці його обов'язки виконуватиме перший заступник директора Департаменту транспорту Іван Шпильовий.

Нагадаємо, Сергій Майзель обійняв посаду директора транспортного Департаменту лише навесні поточного року. До того часу він керував "Київпастрансом". До речі, Майзель є офіційним мільйонером, адже має на банківський рахунках більше мільйона гривень.

Згідно декларації чиновника, минулого року він отримав заробітну плату в розмірі 170 869 гривень та 137 400 гривень дивідендів й відсотків. Також депутат Київської міської ради володіє 2 земельними ділянками площею 13 638 і 805 кв. м, житловим будинком площею 78,5 кв. м, 2 квартирами площею 86,5 і 87,2 кв. м. і іншим нерухомим майном площею 570,4 і 75,8 кв. м.

Відповідно до декларації, Майзель не володіє жодним автомобілем. Сам чиновник дуже полюбляє їздити на дорогих авто. Наприклад, минулого року ЗМІ облетіла фотографія, де він сидить у дорогому "Феррарі".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...