Щоб дурні "засвітили" особисті данні: "Козаки ЛНР" виманюють "гарматне м'ясо" через "дармовий" одяг та їжу, - розвідка

За даними розвідки, вербувальники російських "козачих громад" проводять інтенсивну агітацію серед цивільного населення призовного віку і найманців так званого "2-го армійського корпусу" з числа місцевих громадян.

Ілюстрація:Укрінформ

Бажаючим вступити в терористичне "козацтво" обіцяють видати формений одяг та гуманітарну допомогу. Про це з посиланням на інформацію Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України повідомив Інформаційно-аналітичний центр РНБО, передають Патріоти України.

За даними розвідки, російське керівництво ініціювало проведення додаткових заходів щодо запобігання зниженню рівня проросійських настроїв серед населення тимчасово окупованих територій Донбасу.

Головним інструментом в черговій пропагандистській кампанії виступили так звані "козачі громади".

"Зокрема, на тимчасово окупованій частині Луганщини під керівництвом працівників ФСБ РФ, вербувальники російських "козачих громад" проводять інтенсивну агітацію серед цивільного населення призовного віку і найманців так званого "2-го армійського корпусу" з числа місцевих громадян", - повідомили в ГУР .

В обмін на оформлення членства, що передбачає надання розширених особистих даних кандидатів, вербувальники обіцяють видати їм речове майно, спорядження і сприяти в отриманні гуманітарної допомоги", - уточнили розвідники.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...