Щоб не образити українців: Собчак придумала спосіб побувати в Криму

Для цього кандидат у президенти РФ направила звернення в українське посольство у Москві, щоб отримати дозвіл в'їхати на анексований півострів через територію України.

Ксенія Собчак. Фото:flashnord.com

Кандидат в президенти РФ Ксенія Собчак направила офіційне звернення в посольство України в Москві, щоб там санкціонували її поїздку в анексований Крим. Про це вона повідомила в прямому ефірі радіостанції Ехо Москви, передають Патріоти України.

Так вона відповіла на запитання журналіста, чи збирається вона, як кандидат в президенти РФ, поїхати в цей регіон.

"Я направила лист в посольство України. Якщо я поїду в Крим, то тільки через Україну. Якщо я отримаю дозвіл на цей в'їзд, я поїду туди", - сказала Собчак.

У жовтні 2017 року Собчак заявила, що з точки зору міжнародного права Крим - український, проте відкинула можливість повернення анексованої території Україні.

"Ситуація з Кримом вже сталася, і будь-який політик, який скаже, що просто повернемо це Україні, обманює. Це неможливо, це популізм ... Ось Росія каже: Крим тепер не наш, з Донбасу ми йдемо. Що буде далі? Настане громадянська війна", - заявила вона.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...