Щоб очистити місто від скверни? У столиці розпочався хресний хід УПЦ КП (відео)

За даними прес-центру Нацполіції, віруючих зібралося кілька тисяч, до охорони порядку притягнуто 1,5 тис. бійців НГУ.

Всеукраїнський хресний хід. Фото: news.church.ua.

Віруючі хресним ходом вирушили до Володимирської гірки. В Києві після божественної літургії у Володимирському соборі розпочався хресний хід, який проводить УПЦ Київського патріархату, передають Патріоти України.

За даними прес-центру Нацполіції, віруючих зібралося кілька тисяч, до охорони порядку притягнуто 1,5 тис. бійців НГУ. Правоохоронці організовують заходи безпеки аналогічно вчорашнім, коли хресним ходом до Києва прийшли віруючі УПЦ МП.

Хресний хід УПЦ КП пройде за маршрутом: бульвар Тараса Шевченка, 20 (Володимирський собор) – вул. Володимирська – вул. Трьохсвятительська – Володимирська гірка (з 12.00 до 13.30). Урочистий молебень на Володимирській гірці відбудеться з 13.30 до 14.30.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...