Щоб швидше вмерли: Російські куратори свідомо морять грипом своїх найманців на Донбасі, - штаб

Організація спецслужбами РФ зростання епідемії у тимчасово окупованих районах Донбасу здійснюється з метою деморалізації місцевих жителів та збереження контролю над населенням регіону.

Російських найманців на окупованій території свідомо морять грипом, не надаючи їм медичної допомоги. Ілюстрація:www.ukrinform.ua

Російське командування свідомо морить грипом своїх найманців на окупованих територях Донбасу, щоб приховати кількість загиблих там росіян. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-центр штабу АТО.

"Напередодні епідемії ними не було вжито відповідних та достатніх заходів по забезпеченню доступу населення до медичних послуг, що є одним з основних обов’язків влади перед населенням" - йдеться у повідомленні.

Кірм того, повідомляється, що на даний момент, навіть після загибелі більше, ніж п’ятисот сорока осіб, керівництвом терористів публічно заперечується факт епідемії, що не дозволяє ні Україні, ні міжнародній громадськості надати допомогу населенню регіону, що опинилося в критичній ситуації.

"За наявною інформацією діяльність керівництва бойовиків, що спричинила різке зростання епідемії та збільшення смертності серед мирного населення, здійснюється за вказівкою їхніх кураторів з Російської Федерації" - повідомляють у штабі АТО.

Також зазначається, що організація спецслужбами РФ зростання епідемії у тимчасово окупованих районах Донбасу здійснюється з метою деморалізації місцевих жителів та збереження контролю над населенням регіону.

Крім того, у такий спосіб в РФ сподіваються приховати від населення країни загибель військовослужбовців ЗС РФ, що перебувають на українській території.

Як відомо, пік епідемії грипу спостерігається в Амвросієвському та Старобешівському районах, а також в містах Торез, Шахтарськ та Харцизьк.

Через брак ліків та неможливість вчасно отримати медичну допомогу, більше 540 осіб на території "ДНР" вже померли від грипу та подальших ускладнень. Кількість летальних випадків лише збільшується.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...