"Щоб став патріотом "ДНР"?: Дід з бабою викрали онука у дочки-переселенки і вивезли на виховання до терористів

Поліція встановила, що саме дід і бабуся близько 13.00 забрали онука зі школи і, скориставшись документами на право перетинання кордону, які раніше підписала мати хлопчика, його вивезли через КПВВ «Пищевик».

КПВВ "Пищевик". Фото: Репортер.

Сімейна пара з окупованого Донецька викрала онука у дочки-переселенки, яка мешкає в Маріуполі, і вивезла хлопчика на окуповану територію. Про це повідомила прес-служба ГУ Національної поліції в Донецькій області, передають Патріоти України.

«30 січня до поліцейських звернулася уродженка Донецька, 1983 року народження, яка зараз живе в селищі Старий Крим (Кальміуський район Маріуполя - ред.) Разом зі своїм десятирічним сином. Жінка повідомила, що її дитина пішла в школу і не повернулася, де знаходиться син, вона не знає. При цьому близько двох годин дня їй подзвонив невідомий і повідомив, що хлопчик вже в Донецьку», - повідомили в поліції.

Поліцейські з'ясували, що жінка раніше жила в Донецьку разом з чоловіком і сином. Її чоловік воював в рядах незаконного збройного формування так званої «ДНР» і загинув в серпні 2016 року. Після смерті чоловіка жінка разом з дитиною переїхали в Маріуполь. А в окупованому Донецьку залишилися дідусь і бабуся хлопчика.

Поліція встановила, що саме дід і бабуся близько 13.00 забрали онука зі школи і, скориставшись документами на право перетинання кордону, які раніше підписала мати хлопчика, його вивезли через КПВВ «Пищевик». Згодом дідусь хлопчика, донеччанин 1953 року народження, заявив, що дитина буде жити і вчитися в Донецьку. Поліція встановлює всі обставини події і вживає заходів, щоб дитина була повернена матері.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...