"Щоб утримати владу, Путін розповів про новітнє озброєння. Це схоже на потуги Кім Чен Ина" - російський опозиціонер

На думку екс-депутата Держдуми, Росія зараз не може загрожувати світу ядерною зброєю.

Путін під час послання Федеральним зборам. Ілюстрація:themoscowtimes.comРозповіді президента РФ Володимира Путіна про новітні види російського стратегічного озброєння схожі на спроби лідера КНДР Кім Чен Ина утримати свою владу, запускаючи балістичні ракети. Про це виданню InfoResist заявив російський опозиційний політик, колишній депутат Державної думи Росії Геннадій Гудков, інформують Патріоти України..

На думку екс-депутата, Росія зараз не може загрожувати світу ядерною зброєю.

"Це все-таки, знаєте, це все більше і більше схоже на потуги північнокорейського диктатора (Кім Чен Ина - ред.), який там для того, щоб утримати свою владу постійно запускає якісь балістичні ракети, робить якісь заяви страшні тощо. Тому, я думаю, що, як сказав Бжезінський, "поки 500 мільярдів доларів російської еліти знаходяться в американських банках", я не дуже розумію, як може Росія використати свій ядерний потенціал. Проти кого?", - зазначив він.

Виходить, що проти своїх же активів, додав російський політик. "Виходить, що проти своїх же громадян, проти своїх активів, своїх же осіб, які проживають у США. Я, так би мовити, в цьому сенсі не дуже вірю. Я думаю, що це не дуже правильний як би так сказати тон, який задає Володимир Путін. Тому, не знаю, трохи дивно чути всі ось ці його заяви", - підсумував Гудков.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...