"Щоб вам самим колись так "допомогли": У Києві вандали зламали холодильник з їжею для бідних (фото)

Активісти встановили п'ять таких холодильників в Києві, однак невдовзі вони всі були пошкоджені вандалами.

Спочатку холодильники виглядали ось так... Фото: соцмережі.

У Києві вандали зламали холодильник, в якому небайдужі городяни залишали їжу для бідних. Про це у соцмережі Facebook написала киянка Ольга Килимник, передають Патріоти України.

Активісти встановили холодильник для обміну їжею біля станції метро "Академмістечко" в кінці грудня. Спочатку невідомі вкрали всі полички, а 4 січня відламали двері. При цьому на холодильнику було зазначено, що він не являє ніякої цінності, оскільки у нього залишився тільки корпус.

"Ми 4 рази залишали в ньому продукти, раділи, що допомагаємо людям. Їжу дуже швидко забирали, протягом декількох годин. Через декілька днів з холодильника вкрали всі полички, і ось сьогодні - таке. Хтось вирвав двері, розколупав, щоб дізнатися, чи можна щось здати в пункт прийому металу. Хоча на холодильнику чітко написано, що нічого цінного в ньому немає, він дуже легкий, по суті один корпус. Ну що ж це за люди такі? Немає слів культурних. Вандали і свині... Дуже шкода, що таке сталося", - написала Ольга Килимник.

Зазначимо, активісти встановили п'ять таких холодильників в Києві, однак невдовзі вони були пошкоджені вандалами.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...