Щоб встигли всім рознести: У Вілкула залучили адмінресурс для видачі "бюджетної гречки"

До роботи в терцентрі залучили 40 осіб, які приймають заяви разом з копіями документів від громадян.

Терцентр у Кривому Розі. Фото: 0564.ua.

Через ажіотаж навколо отримання соцдопомоги серед пільговиків, прийнято рішення про відкриття додаткових пунктів з прийому заяв громадян. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на 0564.

Наприклад, 3 лютого під Жовтневим терцентром соціального обслуговування у Кривому Розі черги вже не було. До роботи в терцентрі залучили 40 осіб (соцпрацівники, вчителі, співробітники Жовтневого райвиконкому), які приймають заяви разом з копіями документів від громадян.

З 29 січня в Жовневом територіальному центрі соціального обслуговування (за даними на ранок 3 січня) було прийняте 3 650 заяв від криворіжців на отримання 500 гривень. Необхідний перелік документів для заповнення заяви розміщений на території установи, у комунальному закладі було встановлено два ксерокса.

Нагадаємо, що на січневій сесії депутати Криворізької міськради проголосували за питання "Про внесення змін до міського бюджету на 2016 рік", виділивши 50 млн. грн. з міського бюджету на одноразову допомогу для малозабезпечених криворіжців. Незважаючи на те, що допомогу обіцяли почати виділяти тільки з 1 лютого, сотні жителів міста з 29 січня шикувалися у величезні черги і по кілька годин стояли під Територіальними центрами соціального обслуговування, щоб заповнити заяву про надання матеріальної допомоги у 500 грн.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...