"Шкода, що кавуни не достигли": Савченко закидали яйцями у Миколаєві (фото, відео)

На заплановану зустріч із нардепом прийшли близько 30 громадян, серед яких представники "Свободи" і "Організації інвалідів АТО". Вони скандували "чемодан - вокзал - Росія".

Савченко у Миколаєві. Фото: Шиповник.

Скандально відомого народного депутата Надію Савченко під час візиту до Миколаєва активісти закидали яйцями. Про це пише Преступности.НЕТ, передають Патріоти України.

Зазначається, що це сталося 25 червня на площі Миколи Леонтовича. На заплановану зустріч із нардепом прийшли близько 30 громадян, серед яких представники "Свободи" і "Організації інвалідів АТО". Вони скандували "чемодан - вокзал - Росія".

Перед виступом Савченко сталася бійка, в результаті якої в сторону нардепа і полетіли яйця. Поліціянти намагалися припинити дії активістів, через що між правоохоронцями та активістами виникла ще одна бійка. "Вдало Надія заїхала", - прокоментував на своїй сторінці у Facebook Alexandr Noinets.


"Шкода, що кавуни не дозріли. Шкода", - зазначив Роман Ткачук.

"Яйця хоч були витримані? Хоча б тиждень без холодильника?" - додав Igor Shanyuk.

"Прямо свято якесь", - додав Тарас Ратушний.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...