Шлях маленького диктатора з великими амбіціями: В Києві презентували фільм "Хуізмістерпутін" (відео)

Режисер пропонує подивитися його фільм замість традиційної "Іронії долі".

Валерій Балаян. Фото: www.nutcall.com.

Відбувся прес-показ документального фільму Валерія Балаяна. Це історія приходу до влади нинішнього президента Росії, а разом з ним і клану співробітників спецслужб і тісно пов'язаних з ним кримінальних угруповань, повідомляють Патріоти України з посиланням на Радіо Свобода.

Співрозмовники режисера Валерія Балаяна – колишні співробітники мерії Петербургу, добре знали Володимира Путіна, слідчий, який займався справою про масштабну корупцію в Петербурзі, експерти і журналісти, які розплутували складний клубок взаємин між чиновниками і бандитами в 90-х. “Найрозвиненіша чиновницько-бандитська система була саме в Пітері,” – говорить один з авторів фільму Володимир Іванідзе.

Ось як Валерій Балаян відповідає на запитання, поставлене в назві фільму: “Корпорація гебешників і представників злодійського світу оволоділа Росією. Моїм завданням було зробити науково-популярне кіно, пояснити людям на пальцях дуже прості речі. Пояснити, що Путін почав свою кар'єру з крадіжки, тільки в масштабах Ленінграда і Петербурга, і зараз він не змінився. Людина не змінюється, вона тільки проявляється. Він допроявлявся до того, що корпорація гебешників і представників злодійського світу оволоділа Росією.”

“Я хотів би, щоб мій фільм дивилися в новорічну ніч замість "Іронії долі", - жартує Валерій Балаян. - Звертаюся до всіх глядачів з проханням завантажувати і поширювати посилання, щоб перегляд не змогли заблокувати”.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...