"Бабки! Бабки надо делать!": Кінорежисер розкрив справжню сутність Путіна (відео)

Російський президент випадково видав сам себе у критичній ситуації.

Валерій Балаян. Фото: www.nutcall.com.

В інтерв'ю з журналістом Миколою Андрющенко для документального фільму "Хуізмістерпутін" була розкрита справжня сутність президента РФ Володимира Путіна, яка проявилася під час критичної ситуації. Таку думку в ефірі телеканалу "Соціальна країна", відповідаючи на запитання Обозревателя, висловив кінорежисер, сценарист і автор фільму "Хуізмістерпутін" Валерій Балаян, передають Патріоти України.

Головним моментом у фільмі, на думку автора, є його інтерв'ю з одним із російських журналістів. Він розповів, як повівся Путін в стресовій ситуації. "Успех - это интервью с редактором-журналистом из Петербурга с фамилией Андрущенко, который показывал, как Путин в такую минуту отчаянья или что на него нашло, говорил: "Бабки! Бабки надо делать! Бабки делать", - розповів режисер, посміхаючись.

"Я сдержанный человек, но я хохотал там, а он рассказал это, как само собой этот эпизод", - додав він. Балаян вважає, що цей епізод найкраще розкриває сутність Путіна, яку він намагається приховати за іміджем бізнесмена. "По моему мнению, это очень яркий эпизод, который показывает, что это за человек на самом деле, а не тот пиар, который он себе делает в этом костюме, а вот такой человек, вот так это и проявилось", - констатував режисер.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...