"Шлунки кримчан залишились патріотами": На окупований півострів масово везуть українську їжу

За даними Россільгоспнагляду, тільки за минулий тиждень в сумках і валізах громадян було виявлено 171 кг картоплі, 384 кг овочів, 444 кг фруктів, 129 кг горіхів і сухофруктів, 21 кг квасолі.

Кримчан продовжують приваблювати українські продукти. Фото: agropolit.com.

З материкової України в Крим масово везуть сухофрукти, горіхи, насіння і садивний матеріал. Про це повідомляє Россільгоспнагляд, передають Патріоти України.

За даними відомства, тільки за минулий тиждень в сумках і валізах громадян було виявлено 171 кг картоплі, 384 кг овочів, 444 кг фруктів, 129 кг горіхів і сухофруктів, 21 кг квасолі, 13 кг і 16 упаковок насіння, 288 одиниць садивного матеріалу.

Крім того, на півострів намагалися провезти горшкові рослини і зрізані квіти. «Дана продукція була повернута на підставі чинного тимчасового обмеження на ввезення продукції в ручній поклажі і багажі пасажирів, що прямують з України», - заявили в Россільгоспнагляді.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...