Шоу зрадників: На масштабному концерті у Москві виступили українські артисти (фото)

Концерт був приурочений до Дня всіх закоханих.

Фото:соцмережі

У суботу, 10 лютого, в Москві на стадіоні "Олімпійський" пройшов концерт Big Love Show, приурочений до Дня всіх закоханих, на якому заспівала низка українських зірок. Про це пише Обозреватель, передають Патріоти України.

Так, разом із зірками російського шоу-бізнесу, на сцену вийшли Світлана Лобода, Ані Лорак, Alekseev, Артем Пивоваров, Макс Барських, а також група "ВІА Гра".

Ані Лорак на сцені з'явилася в чорній короткій сукні з репером Мотом, і заспівала "Сопрано". Микита Алєксєєв був у брюках і оксамитовому піджаку винного кольору. Він виконав пісню "Навсегда", запросивши для свого виступу учасників балету "Тодес".

Макс Барських заспівав пісню "Тумани", а Артем Пивоваров виконав хіт "Кислород".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...