"Штурм Зимового" по-гуцульськи: У Коломиї авто пішло на таран дверей міськради (відео)

Очевидці розповідають, що машина була припаркована, аж раптом незрозуміло чому почала рухатися.

Скрін відео

17 березня, близько 15 години, біля Коломийської міської ради зібралося кілька сотень людей. Всі хотіли подивитися на незвичну аварію. У центральний вхід ратуші заїхав червоний автомобіль "Volkswagen Golf". Про це пише сайт каналу НТК, зазначають Патріоти України.

Вхідні двері автівку зупинили, але конструкцію добряче потрощило і все скло вилетіло. Очевидці розповідають, що машина була припаркована, аж раптом незрозуміло чому почала рухатися. На місці пригоди працювала місцева поліція. Кажуть, що під час ДТП ніхто не постраждав.

Незначні ушкодження отримав сам легковик. Згодом машину забрали у місцеве відділення для з'ясування обставин. Аби перевірити усі версії у міській раді переглянули відео з камер спостереження. Які результати телефоном повідомив начальник Коломийської поліції Остап Білейчук. Далі - офіційний коментар.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...