Шустер LIVE. Ефір від 10.06.2016 (пряма відеотрансляція)

Сьогоднішній випуск ток-шоу присвячений дуже актуальному та болючому для українців питанню - можливості чи неможливості переговорів та якихось домовленостей з ватажками сепаратистів.

Савік Шустер. Фото: 112.ua.

Патріоти України пропонують вашій увазі пряму онлайн-відеотрансляцію політичного ток-шоу Шустер Live за сьогодні, 10 червня 2016 року.

Раніше Леонід Кучма, екс-президент і представник України в тристоронній контактній групі мінських переговірників щодо врегулювання ситуації на Донбасі, дав свій коментар на резонансну заяву Надії Савченко про необхідність ведення прямих переговорів з бойовиками "ДНР".

"А ніхто не заперечує. Нехай вони зустрічаються, нехай налагоджують прямі контакти. Хто кому заважає? Або хто кому заперечує? Будь ласка. Якщо це буде на користь звільнення цих територій, щоб ці території дійсно стали українськими в повному розумінні цього слова", - пояснив політик. Він також зазначив, що слова і пропозиції найчастіше залишаються просто словами. І пояснив, що в рамках Мінських переговорів є вичерпні можливості для ведення діалогу.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...