"Шустер LIVE": Про генпрокурора Луценка та нові тарифи. Тимошенко вступає в бій. Ефір від 13.05.2016. Відеотрансляція

Юрій Луценко, новий генпрокурор, зазначив, обігравши відому цитату Лі Куан Ю, що не буде переслідувати за законом своїх друзів.
Савік Шустер. Фото: dusia.telekritika.ua.

Патріоти України пропонують вашій увазі пряму онлайн-відеотрансляцію політичного ток-шоу Шустер Live за 13 травня 2016 року.

Нагадаємо, Генпрокурор Луценко заявив, що не збирається саджати у в'язницю своїх друзів. Юрій Луценко, новий генпрокурор, зазначив, обігравши відому цитату Лі Куан Ю, що не буде переслідувати за законом своїх друзів.

Таку заяву він зробив на засіданні Верховної Ради. "У мене трохи інша філософія: потрібно так вибирати друзів, щоб їх не треба було садити в тюрму. У мене немає списку в голові, кого посадити. Я не маю ніякої помсти за всі роки в 157-й 9-метровій камері Лук'янівського СІЗО ні до кого", - пояснив він.

У червні ж 2014 року, коли генпрокурором був призначений Віталій Ярема, український президент Петро Порошенко використовував знамениту цитату сінгапурського лідера Лі Куан Ю: "Почніть з того, що посадите трьох своїх друзів. Ви точно знаєте за що, і вони знають, за що і народ вам повірить ".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...