"Швидка" пролетіла через газон та перекинулась: Невідомий у Києві підрізав авто медиків (фото)

Водій швидкої їхав в другому ряду по з'їзду з шосе в бік Обухова. У цей момент машину медиків підрізав чорний легковий автомобіль.

"Швидка" потрапила у ДТП на Київщині. Фото: Фейсбук.

У п'ятницю, 11 травня, на Столичному шосе в Києві сталася серйозна ДТП з машиною швидкої допомоги. Про це повідомляє в Facebook «dtp.kiev.ua», передають Патріоти України.

Водій швидкої їхав в другому ряду по з'їзду з шосе в бік Обухова. У цей момент машину медиків підрізав чорний легковий автомобіль. Щоб уникнути зіткнення, швидка з'їхала вліво і вилетіла з проїжджої частини.
«Після чого перелетівши через газон та вилетівши на парковку торгового центру, водій намагався стабілізувати машину. Проїхав близько 100 метрів, утримати машину на жаль не вдалося. Автомобіль перекинувся на бік, проковзнув близько 30 метрів і зупинився», - йдеться в повідомленні.
У момент аварії в салоні швидкої допомоги перебували дві людини, пацієнтів не було. В результаті ДТП потерпілих немає.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...