"Швидко забули про рудого гудка": Журналіст нагадав про рації для терористів у гумконвої Ахметова та поділився подробицями

Прокуратура Донецької області / суд закрили в СІЗО 36-річного мешканця Донецька. Водія фури, але навряд чи він сам придбав подібну техніку.

Раніше гумконвой Ахметова взагалі не перевіряли. Фото: Podrobnosti.ua.

"І про рижого гудка, бо дуже швидко забули та й в ЗМІ ця тема гасилась аж надто сильно", - пише Роман Сініцин на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Люди, які бачили повний список обладнання, вилученого в Новотроїцькому 46 батальйоном/СБУ стверджують, що:

– це система закритого зв’язку повнокровного батальйону. Продумана і спроектована.

– вартість однієї рації від 200$. Були і вдесятеро дорожчі, приміром автомобільні КВ Vertex Standard VX-1700, які коштують 1500-2000$.

– ремкомплекти, запасні батареї, антени, комутатори, зарядні пристрої, гарнітури і купа іншого різного.

– вартість вантажу явно більше 100000$. Це не рахуючи цигарок, це тільки зв’язок.

– Рації були сховані в схованці під дном прицепа, далі в ящиках з продуктами з подвійним дном.

– Виявили схованку з раціями під прицепом, тоді розпломбували фури і вже в запломбованих фондом причепах знайшли ще рації. І цигарки.

До цього інцинденту запломбовані фури взагалі не оглядались. Прокуратура Донецької області / суд закрили в СІЗО 36-річного мешканця Донецька. Водія фури. І встановили попередньо, що рації він віз сепарам. Фури продовжують їздити в Донецьк.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...