Шикарні мисливські угіддя під Києвом: Український суд "обобрав" Пшонку ще раз

Право користування спірними угодами підприємства "Укрмістобудпроект", яке пов'язують із сином Пшонки, було отримано із грубими порушеннями, що і було доведено.

Пшонка втратив незаконно отримане. Ілюстрація: соцмережі.

Прокуратура Київської області в апеляційній інстанції відстояла позицію щодо повернення державі мисливських угідь площею понад 15 тисяч гектарів, які були незаконно надані втікачеві екс-генпрокурору Віктору Пшонці. Про це у Facebook повідомив голова Генеральної прокуратури України Юрій Луценко, передають Патріоти України.

"Визнано незаконним і скасовано рішення Київської обласної ради від 2011 про надання оточенню Пшонки в користування на 25 років мисливських угідь площею 15,3 тис. га на території Фастівського району", - наголосив Луценко.

Нагадаємо, що право користування спірними угодами підприємства "Укрмістобудпроект", яке пов'язують із сином Пшонки, було отримано із грубими порушеннями. Зокрема, надання мисливських угідь відбулося без належного узгодження з користувачами земельних ділянок, на території яких вони розташовані.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...