"Шили" держзраду, а думали за власну кишеню: Суд заарештував кримських прокурорів, які вимагали хабар у екс-депутата АРК

​Хальзева і Букреєва заарештували на 2 місяці з можливістю внесення застави.

Сергій Хальзев на суді. Фото:http://investigator.org.ua/

Печерський районний суд Києва заарештував до 14 вересня з можливістю внесення застави в розмірі 826,8 тис. гривень колишнього співробітника прокуратури Криму Сергія Хальзева, який проходить у справі про вимагання хабара в обвинуваченого в державній зраді колишнього депутата Василя Ганиша. Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань, інформують Патріоти України.

Таким чином суд задовольнив вимоги Генпрокуратури частково. Звинувачення просило для Хальзева два місяці арешту з можливістю внесення застави в розмірі 1,5 млн грн. Судове засідання проходило в закритому режимі.

"Прокуратура наполягала на закритому засіданні, оскільки матеріали, які розглядалися під час засідання, становили таємницю досудового слідства", - пояснив прокурор ГПУ Андрій Паршутін.

Раніше Печерський райсуд заарештував екс-прокурора Криму Вадима Букреєва, який проходить у цій справі, з можливістю внесення застави в розмірі 826 тис. гривень.

Як відомо, 15 липня СБУ затримала двох прокурорів, які вимагали хабар у екс-депутата Криму Ганиша. Процесуальні керівники справи вимагали в екс-депутата $45 тис., а пізніше "сторгувалися" до $15 тис.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...