Шизофренія прогресує: Поклонська розповіла, як з Донецька виганяють "бандерівців" іконами царської сім'ї

За її словами, віра - це єдине, що "дає сили і рятує людей на Донбасі".​

Депутат нелегітимної Держдуми РФ Наталія Поклонська заявила, що мешканці окупованого Донецька виганяють "бандерівців", які "захопили" місцеві церкви, за допомогою ікон. Про це пише DonPress, передають Патріоти України.

Так, Поклонська зазначила, що їй часто пишуть листи "прості люди" з окупованих Луганська і Донецька і розповідають, як чинять опір "карателям" тільки "вірою", бо "ніколи не вміли воювати".

Вона переповіла один з листів: "Наталья Владимировна, в Донецке, когда захватывают наши храмы "бандеровцы“, а у нас нет оружия, мы мирные люди, мы никогда не брали оружие в руки, мы — старики, женщины, дети, молодые ребята — мы берем самое основное наше, самое святое — это иконы.

Это наша вера. Это то, что нас еще держит. Мы берем икону святого государя и царской семьи. Безоружные! И идем к вооруженным бандеровцам без страха. И они нам ничего не могут сделать".

За її словами, віра - це єдине, що "дає сили і рятує людей на Донбасі".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...