"Сірий кардинал" Сєні-камікадзе: Лещенко розповів, хто наразі керує урядом замість прем'єра-невдахи та Гройсмана

За словами нардепа, якщо Аваков виступає проти певного рішення, воно не проходить.

Сергій Лещенко. Фото: скріншот з відео.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, фактично, має право вето на рішення уряду. Про це у "Вечірньому праймі" на телеканалі 112 Україна повідомив народний депутат від БПП Сергій Лещенко, передають Патріоти України.

"Міністр внутрішніх справ, до речі, про це громадяни не знають, я хочу повідомити про те, що, фактично, у нас в уряді є не просто перший віце-прем'єр Кубів, а є "супер перший віце-прем'єр" Аваков, про якого вголос не говорять. Але Аваков, фактично, має право вето на рішення уряду, він є людиною, яка в ієрархії "Народного фронту" є найвищим представником в уряді, і всі рішення уряду погоджуються з ним", – сказав Лещенко.

За словами нардепа, якщо Аваков виступає проти певного рішення, воно не проходить. "Ця людина відповідає не тільки за МВС, він відповідає, наприклад, за Міністерство інфраструктури, за потоки в Мінтрансі, за порти. Яке відношення він має до портової індустрії в Україні? Чому його "смотрящі" заробляють на цьому? Ви говорите про злочинність, так він повинен боротися зі злочинністю, а не "смотрящими" на порти, займатися цим питанням, або українською залізницею. Але це є сферою його відповідальності, і це просто абсурд", – додав Лещенко.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...