Скандал: Екс-регіоналка Бережна в ефірі російського каналу назвала Україну "УкроІДІЛом" (відео)

Колишній нардеп Бережна з'явилася на передачі "Вечір з Володимиром Соловйовим".

Ірина Бережна. Фото: obozrevatel.com.

Екс-нардеп від "Партії регіонів" Ірина Бережна 29 листопада брала участь у передачі "Вечір з Володимиром Соловйовим" на російському провладному телеканалі "Росія". Відеозапис її виступу з'явився в youtube, передають Патріоти України.

"Україна стрімко перетворюється на терористичну державу "УкроІДІЛ", де просто зносяться пам'ятники історії, влаштовується продуктова, транспортна, тепер вже енергетична блокада (громадська блокада Криму, - ред.). Багато хто зі мною погодиться, що саме такий сценарій планувався під час державного перевороту", - стверджує Бережна.

"Навіть Вадим Колесніченко, який стоїть поруч із нею і теж не є симпатиком Майдану, очманів і змінився на обличчі. Це можна побачити з 1:07:50 - 1:07:57", - прокоментував відеозапис у своєму Facebook нардеп Борислав Береза.



Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...