​Скандал на весь "гламурний світ": "Міс Україна-2013" втекла від свого новоспеченого чоловіка-мільйонера

Не той принц, чи не та Попелюшка? Пристрасний і мстивий скупердяй вже подав до італійського суду на втікачку, звинувативши дружину у привласненні кількох тисяч євро

Італійська преса смакує подробиці втечі "Міс України-2013". Карколомна історія української Попелюшки перетворилася на міжнародний скандал, зазначають Патріоти України. Пара побралася всього півроку тому в мерії Мілана. Урочисте весілля планували відіграти восени. Про зникнення дружини нічого не свідчило, твердить чоловік.

"Того дня вона була вдома, спокійна, зі мною. Пішла на кухню, приготувала каву для людей, що в нас ремонтували кондиціонер. Повернулась до мене і сказала: коханий, я вийду на мить, хочу подихати свіжим повітрям", - розповідає безталанний Джанлука Червара.

Непомітно зоставивши на парасольці в коридорі свої ключі від квартири і обручку, жінка пішла назавжди. За кілька днів чоловік побачив її фотографії в інтернеті – в іншій країні та з іншими чоловіками. "Думаю, що квитки їй купили заздалегідь. Судячи з її фото, вона не поїхала бідувати, вона в Нью-Йорку, повернулась до роботи моделлю, у неї багато красивих фото з 5-зіркового готелю", - скаржиться італієць.

Свою версію вже з Нью-Йорка розповідає Анна Заячківська. "Не маючи квитків, поїхала на центральну зупинку, купила квиток в одну сторону до Риму. І вже наступного дня купила квиток в Америку – я не знала, куди я їду", - спростовує спланованість утечі жінка.

Попелюшці з Івано-Франківська ще кілька років тому збирали гроші однокурсники на квиток до Києва, де Ання виграла конкурс краси. До Італії вона потрапила вже українською "королевою", і там на вечірці познайомилася зі старшим від неї на 20 років Джанлукою. Анна переїхала до нього в студію у центрі Мілану, вікна котрої виходять на головний міський собор.

Здавалося, казка має щасливий фінал. Однак українка пояснює: чоловік її бив. "Мене кинули на підлогу добряче. Я дуже перелякалася", - каже вона. Коли це сталося вперше, Анна втекла до України. Але не змогла розповісти батькам. Джанлука приїхав по неї, перепросив і забрав назад. "Я дала йому другий шанс. Бо я хотіла збудувати те, що планувала – сім'ю", - твердить Анна.

За шлюбним контрактом майно у подружжя спільне. За італійським законом, розлучення забере до трьох років і чимало витрат. Аби не ділитися з дружиною-втікачкою, Джанлука найняв адвоката, яка порадила розповісти усю історію і твердить: зв'язку з Анною досі немає.

"Сіньору Червара не залишається нічого, як розповісти цю історію так, якою вона була. Відтак – шлюб буде розірвано через втечу цієї сіньори з дому, а це порушення шлюбних обов'язків. З огляду на це, ми домагатимемося, аби вона відшкодувала завдані збитки", - каже Лаура Коссар.

Такі претензії дивні для українки. "Для мене дуже смішно, тому що місяць назад я попросила його адвоката зв'язатися з моїм адвокатом, щоб почати спокійне мирне розлучення", - пояснила вона. І додає, що скандал її бентежить головно через батьків. Яким вона і про одруження не одразу сказала, а вже тільки після того, як побралася з італійцем. Обговорювати сімейні проблеми дочки батько відомвляється.

"Це її проблеми, я не буду нічого коментувати", - каже він. Але зголошується це зробити наставниця Анни та керівниця її першої модельної агенції. Виявляється, з підопічною, яка вже в Італії мала контракти зі світовими брендами, ще два роки тому посварився. "Я не знаю її чоловіка, не знаю, що відбувалося в родині, але те, що вона говорить – повірте, не вірю жодному її слову. Тому що вона виявилася, скажімо, розумніша, хитріша за всіх", - твердить Тетяна Терсенова-Заводовська.

У США українка перебуває по туристичній візі. Однак уже має пропозиції роботи від кількох місцевих агентств. Анна готова починати кар'єру з нуля. І запевняє, що не вимагатиме з чоловіка грошей – аби він тільки дозволив їй мирно піти.

Джерело

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...