"Міс Україна-2017" розповіла, на що витратить виграні у конкурсі кошти (фото, відео)

​Киянка Поліна Ткач, переможниця конкурсу краси "Міс Україна-2017" розповіла, як витратить грошовий приз, який склав 200 000 гривень.

За словами дівчини, велика частина суми піде на її освіту, повідомляють Патріоти України.
"Ще не думала про це, пройшло дуже мало часу. Але, думаю, що велика частина суми піде на мою освіту. Планується так", - відповіла "Обозревателю" 18-річна киянка.

За словами виконавчого директора конкурсу Ірини Копаниці, грошовий приз переможниця отримає в двох частинах. Першу половину по завершенні конкурсу, другу - через рік, після закінчення термінів контракту.

Сама ж Поліна зізнається, що життя її повернулась на 180 градусів і його сьогодні дійсно можна розділити на "до" і "після" конкурсу "Міс Україна-2017". "Попереднє життя вже в минулому, а після закінчення контракту я буду зовсім іншою людиною", - впевнено додала вона.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...