"Крим - це Україна? А ось освітній сайт цього не знає" - блогер (фотофакт)

Сайт надає посередницькі послуги з підбору викладачів-репетиторів на території України, Росії, Казахстану та Білорусі, і у розділі, де пропонується підбір фахівців по областях України, Криму немає.

Ілюстрація:Infolight "Крим – це Україна? Ви знаєте відповідь на це питання?" - пише у своєму Fаcebook Ірина Міллер, передають Патріоти України, і продовжує:

А ось сайт "Ваш репетитор", який надає посередницькі послуги з підбору викладачів-репетиторів на території України, Росії, Казахстану та Білорусі, ні. Бо інакше як пояснити той факт, що на цьому сайті карту України зображено без Криму?

Цілком прогнозовано, що й у розділі, де пропонується підбір фахівців по областях України, Криму теж немає. Зате він є ... самі здогадуєтеся, де. Правильно, у розділі, де зареєстровані викладачі РФ. До речі, тимчасово окуповані Донецьк з Луганськом ці "освітяни" лишили нам, українцям. Ну що ж, і на цьому велике дякуємо...

Ото ж бо гарні знання надасть такий сайт при вивченні історії та географії!

Цікаво, а що думають з цього приводу українські вчителі та викладачі українських вишів, зареєстровані на цьому ресурсі? Чи гроші не пахнуть?

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зведення DeepStateUA станом на 17 квітня

четвер, 18 квітень 2024, 14:20

Останнім часом на фронті сталося багато подій та змін: бої за Часів Яр, просування в районі Авдіївки, активні штурми на Красногорівку та Роботине. Проговорили про непублічні райони Старомайорськ-Урожайне та Сіверська, де ведуться такі ж запеклі бої. Пр...

"Російські ракети будуть повертатися в РФ": Астролог поділився прогнозом щодо появи в ЗСУ новітньої зброї

четвер, 18 квітень 2024, 12:41

Астролог Володимир Бадиян назвав ознаки закінчення війни в Україні. Він зазначив, що наша держава може отримати від партнерів настільки технологічну зброю, що російські ракети розвертатимуться на Росію. Про це він сказав у ютуб-каналі "Астрофеномен", п...