Скандал у Києві: Спецназ НАБУ б'є прокурорів (відео)

Працівники ГПУ виявили за собою стеження з боку співробітника НАБУ, у якого побачили аркуш паперу з даними одного з прокурорів.

Бійка у Києві. Фото: скріншот з відео.

У мережі з'явився відеозапис з нападом спецназу Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) на працівників генеральної прокуратури України (ГПУ). Відео опублікувало видання "Дорожній контроль" на YouTube, передають Патріоти України.

Голова організації "Дорожній контроль" Ростислав Шапошников повідомив, що працівники ГПУ виявили за собою стеження з боку співробітника НАБУ, у якого виявили аркуш паперу з даними одного з прокурорів.

Шапошников додав, що на місце інциденту приїхали люди, що представилися спецназом НАБУ, та вчинили напад на співробітників ГПУ, відбивши в них людину, яку останні затримали через підозру у стеженні. Слова Шапошникова прокоментував адвокат Микола Неділько на своїй сторінці в Facebook.

Водночас в коментарі до відео Дорожнього контролю один з передплатників висловив сумнів: "Знову цей Додік (Шапошников, - ред.) робить висновки з власних домислів. ГПУ могла розслідувати справи, але не вести стеження своїми співробітниками. Яке право вони мали затримувати працівника НАБУ? Він при виконанні і, ймовірно, пише їх. У прокуратурі повно упирів, хто був в системі той точно знає як вони ставляться до іншим людям".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...