Скандальну Ані Лорак зняли з голосування на українську премію

Громадська думка вплинула на рішення редколегії.

Не судилося співачці стати "найкрасивішою в Україні". Фото: ТаблоID

Опальну українську співачку Ані Лорак зняли з голосування на премію "Viva! Найкрасивіші-2016". Про це повідомляється на сайті журналу Viva!, передають Патріоти України.

"Поважаючи громадську думку і почуття досить великої аудиторії, яка не підтримує участь Ані Лорак у номінації, редакційна колегія прийняла рішення виключити співачку з номінантів "Viva! Найкрасивіші-2016", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, в мережі розгорівся великий скандал через висунення артистки, яка активно гастролює в країні-агресорі, на премію в Україні. Проти кандидатури Лорак виступили багато представників українського шоу-бізнесу. При цьому на адресу редакції журналу посипалися сотні гнівних коментарів від користувачів мережі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...