Скандальний "кримнашовець" став тренером українського клубу і вже присягається у любові до Батьківщини

Тренер набув скандальної слави сепаратиста в 2014 році, коли після окупації Криму Росією відправився в Грозний на так званий матч дружби.

Іван Марущак. Фото:www.youtube.com

Екс-тренер ялтинського клубу "Перлина" Іван Марущак став президентом ФК "Тернопіль". Про це повідомляється на офіційному сайті українського клубу, передають Патріоти України.

"Дуже важливий момент - сила рідної землі. Де народився, там і знадобився. Доля кидала мене 20 років по всьому світу. Я набрався великих знань, досвіду і тепер маю можливість тут, на рідній Тернопільщині, реалізувати дуже хорошу ідею під назвою ФК "Тернопіль" , - заявив Марущак.

Тренер набув скандальної слави сепаратиста в 2014 році, коли після окупації Криму Росією відправився в Грозний на так званий матч дружби. Тоді поєдинок з "Тереком" завершився внічию 2: 2, а після гри Марущак в коментарі висловив подяку Рамзану Кадирову і всьому "кримському уряду":

"Ми дуже пишаємося і щасливі тому, що ідея матчу дружби реалізовується. Це вище, ніж футбол, вище, ніж гра. Це матч дружби між Кримом і Чеченською Республікою. Хочу висловити подяку керівництву Чеченської Республіки, керівництву "Терека", міністерству спорту Чеченської Республіки, Уряду Криму, за те, що ідея проведення матчу дружби була реалізована", - заявив тоді Марущак.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...