Скористався їх особистою проблемою: "Маг"-вбивця розповів подробиці розправи над парою киян

Злочинці заздалегідь викопали ями за селом, куди спланували заховати трупи.
Подружжя Зубенків стало жертвами окультистів. Фото: соцмережі.

Загадкове зникнення та моторошне вбивство молодої сімейної пари Віталія та Ольги Зубенків досі не сходить зі шпальт преси. Українців шокували зізнання "цілителя"- вбивці, який заманив та жорстоко розправився з людьми заради наживи. Про це йдеться у матеріалах слідства, передають Патріоти України.

Так званий "екстрасенс" Ігор Гордієнко заявив, що вбивство він планував заздалегідь. Ця ідея прийшла до них зі спільницею давно. Бачачи, як пара переймається проблемою безпліддя, чоловік вирішив, що вони підуть на будь-що та зберуть велику суму грошей, щоб здійснити бажане. Тому заманити їх подалі від дому не склало великих зусиль.

Злочинці навіть заздалегідь викопали ями за селом, куди спланували заховати трупи. 14 червня вони чекали пару у Шаповалівці на Чернігівщині на черговий "магічний сеанс". Спершу "маг"повів до місця вбивства Віталія, там він розправився з жертвою, нанісши 6 ножових ударів в область грудної клітки.

Після цього чоловік повернувся до себе додому та продовжив проводити сеанс із Ольгою. Ввечері він зарізав і жінку. Їх обох закопали, ями закидали сміттям. Після цього злочинці відправились до їхньої квартири у Києві, де її "обчистили". Вкрали 10 тисяч гривень, ювелірні прикраси та ще деякі цінні речі. Наразі вбивць тримають за гратами, триває слідство.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...