Скрепам дали по "зубах": Росіяни хочуть дивитись "Євробачення-2017"

Позицію Першого каналу Росії про відмову транслювати цьогорічне Євробачення на території Російської Федерації не підтримав 41 % громадян країни.

Росіяни збираються дивитися Євробаченні в мережі. Ілюстрація: EuroINvision.

Компанія Левада-Центр провела опитування серед громадян 137 населених пунктів Російської Федерації і запитала у них, як вони ставляться до Юлії Самойлової в якості представниці їхньої країни, передають Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.

Позицію Першого каналу Росії про відмову транслювати цьогорічне Євробачення на території Російської Федерації не підтримав 41 % громадян країни. Також 59 % російських громадян позитивно ставляться до обраної конкурсантки від РФ співачки Юлії Самойлової.

Нагадаємо, раніше представник українського уряду В’ячеслав Кириленко заявив, що РФ ізолювала себе від світової спільноти, яка бере участь у Євробаченні. Але Кириленко не вважає, що відмова російського телеканалу позбавить росіян можливості дивитися конкурс.

Віце-прем’єр впевнено заявив, що охочі долучитися до конкурсу зможуть дивитися його через супутникове телебачення або ж в Інтернеті. Напередодні В’ячеслав Кириленко наголошував, що українська сторона, на правах країни, яка приймає цьогорічне Євробачення, готова гарантувати всі умови для РФ, якщо Москва обере нового конкурсанта, який не порушував українське законодавство.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...