Скрепна нагорода: У Росії Шойгу присвоїв олімпійським чемпіонам військові звання

Шойгу також привітав з нагородами тренерів спортсменів і додав, що в складний для країни період вони "самовіддано займалися з підростаючим поколінням за невелику зарплату".

Сергій Шойгу. Фото:rssnovini.dnes.bgМіністр оборони Росії Сергій Шойгу нагородив олімпійських чемпіонів з Центрального спортивного клубу армії (ЦСКА) медалями та присвоїв їм військові звання. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на РИА Новости.

"Ви дійсно бійці, які виграли цей бій. Для нас це перемога, коли на різних майданчиках в різних країнах звучить гімн нашої країни. Цинічно, день за днем вони намагалися перемогти нас, вони намагалися принизити нас, вони намагалися зробити так, щоб найсильніші не поїхали на Ігри. Тому що їм страшно. Тому що ми дійсно сильні", - сказав він.

Шойгу також привітав з нагородами тренерів спортсменів і додав, що в складний для країни період вони "самовіддано займалися з підростаючим поколінням за невелику зарплату".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...