Скрепний плагіат: У Росії розгорівся скандал навколо книги Поклонської

Один з журналістів повідомив, що вступ даної книги було скопійовано з "Вікіпедії", а решта скопійованих матеріалів були опубліковані під ім'ям Поклонської, хоча їй не належать.

Наталія Поклонська. Фото:Gazeta.uaЖурналісти виявили, що так звана книга депутата Держдуми РФ Наталії Поклонської "Відданість вірі і батьківщині" є скопійованими без дозволу інтерв'ю інших видавництв. Про це повідомив журналіст і блогер Ілля Шепелін в Twitter, передають Патріоти України.

"Присутній на презентації т.зв. книжки Поклонської. Книжка складається з інтерв'ю з нею. У журналістів видавець дозволу не питав, про що розповіла Марина Ахмедова з російського репортера. Поклонська на питання про це відповіла, що не знає, хто така Марина АХМАТОВА" , - написав він.

Журналіст Олексій Ковальов також додав, що вступ даної книги було скопійовано з "Вікіпедії", а решта скопійованих матеріалів також були опубліковані під ім'ям Поклонської.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...