Пристрасті навколо "Плакала": "Казку" звинуватили у плагіаті, продюсер відповів

У пісні використаний семпл зі звукового банку "The Arabian Trap Man", доступ до якої є у всіх продюсерів в світі, але плагіатом це назвати не можна.

Гурт KAZKA. Фото: соцмережі.

Відомий український продюсер і генеральний директор компанії MAMAMUSIC Юрій Нікітін на сторінці в Instagram підтримав своїх підопічних, групу KAZKA, передають Патріоти України.

У ЗМІ з'явилася інформація, що музика з хіта "Плакала" має схожість з треком українського колективу і виконавця YOYA і його піснею Reborn. За словами Нікітіна, ні про який плагіат не може бути й мови.

Вот уже несколько месяцев нам приходится иметь дело со спланированной атакой, организованной против группы KAZKA: Дюссельдорф, истории с блоггерами, заказные дизлайки, сотни ботов в комментариях, даже цветок в клипе стал поводом для травли. Дошла очередь и до песни ПЛАКАЛА. Предсказуемо! Разочарую. В песне использован семпл из звукового банка "The Arabian Trap Man", доступ к которой есть у всех продюсеров в мире. И это не является сенсацией! Теперь о главном. Это все было бы неважно, если бы не одно но. Ежедневно Саша - под ударом и в соцсетях, и в реальной жизни - от унизительных шуток до угроз в ее адрес. Я не позволю обижать талантливую, ранимую, искреннюю Сашу никому - ни завистникам, ни конкурентам, ни журналистам, ни организаторам этой кампании по черному пиару", - зазначив продюсер.


Джерело: Апостроф

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...