Пристрасті навколо "Плакала": "Казку" звинуватили у плагіаті, продюсер відповів

У пісні використаний семпл зі звукового банку "The Arabian Trap Man", доступ до якої є у всіх продюсерів в світі, але плагіатом це назвати не можна.

Гурт KAZKA. Фото: соцмережі.

Відомий український продюсер і генеральний директор компанії MAMAMUSIC Юрій Нікітін на сторінці в Instagram підтримав своїх підопічних, групу KAZKA, передають Патріоти України.

У ЗМІ з'явилася інформація, що музика з хіта "Плакала" має схожість з треком українського колективу і виконавця YOYA і його піснею Reborn. За словами Нікітіна, ні про який плагіат не може бути й мови.

Вот уже несколько месяцев нам приходится иметь дело со спланированной атакой, организованной против группы KAZKA: Дюссельдорф, истории с блоггерами, заказные дизлайки, сотни ботов в комментариях, даже цветок в клипе стал поводом для травли. Дошла очередь и до песни ПЛАКАЛА. Предсказуемо! Разочарую. В песне использован семпл из звукового банка "The Arabian Trap Man", доступ к которой есть у всех продюсеров в мире. И это не является сенсацией! Теперь о главном. Это все было бы неважно, если бы не одно но. Ежедневно Саша - под ударом и в соцсетях, и в реальной жизни - от унизительных шуток до угроз в ее адрес. Я не позволю обижать талантливую, ранимую, искреннюю Сашу никому - ни завистникам, ни конкурентам, ни журналистам, ни организаторам этой кампании по черному пиару", - зазначив продюсер.


Джерело: Апостроф

Особлива небезпека? Вчені пояснили, як пестициди можуть впливати на розвиток хвороби Паркінсона

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:50

Науковці змогли пояснити, як саме довготривалий вплив пестицидів може збільшувати ризик виникнення хвороби Паркінсона, передають Патріоти України. У новому дослідженні, яке опублікували в науковому журналі Nature, вчені з Каліфорнії (США) намагалися з’...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...