"Наши в Хунте": Російська пропагандистка розхвалила скандальний дует з Криму Anna Maria

Після скандального інтерв'ю дівчат та ще й з такою "командою підтримки" з Москви навряд чи українські глядачі віддадуть перевагу сестрам з окупованого Сімферополя.

Інтерв'ю сестер в журналіста Скрипіна Скабєєва назвала «хамським» і «антиросійським». Ілюстрація: скріншот з відео.

Ведуча пропагандистської програми «60 хвилин» на російському федеральному каналі «Росія-1» Ольга Скабєєва підтримала близнят Анну і Марію Опанасюк, які оскандалилися в прямому ефірі, відмовившись визнавати анексію Криму, передають Патріоти України.



«Не просто не визнали «агресію» Росії,- круто трималися під час хамського антиросійського інтерв'ю. Молодці!», - написала Скабєєва у своєму Twitter.

Нагадаємо, сестри Анна і Марія Опанасюк, учасниці дуету Anna Maria і фіналістки Національного відбору на Євробачення-2019,оскандалились під час інтерв'ю українському журналісту Роману Скрипіну на кримськотатарському телеканалі ATR. Дівчата не змогли чітко відповісти на питання про те, чий Крим. Співачки також відмовилися відповісти на питання, чи відбулася окупація півострова Росією.

«На це питання ми просто не будемо відповідати, оскільки ми не політики, ми не члени секретаріату президента, щоб відповідати Вам на такі складні політичні питання», - сказали співачки. Вони також не відповіли на питання про те, чи потрібна кримськотатарська автономія.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...