Скрепи високодуховні: Чемпіон-штангіст у РФ побив відвідувачів спортзалу через тренажер

Під час бійки 21-річний Дмитро К. отримав серйозну травму голови.

Російський чемпіон став винуватцем бійки. Фото: ERVE.UA.

Чемпіон Відкритого Кубка країн Балтії з пауерліфтингу, станової тяги і народного жиму Сергій Соколов разом із друзям побив двох відвідувачів фітнес-клубу в Петербурзі. Причиною конфлікту став тренажер, на якому нібито займалася дівчина Сергія і яку зігнали постраждалі, передають Патріоти України.

Як повідомляє Life, на заняття в тренажерний зал на проспекті Більшовиків прийшли двоє братів. Алі і Дмитро зайняли місце на штанзі, після чого до них підійшов один із відвідувачів і заявив, що там тренується його супутниця. У цей момент дівчина в сльозах сиділа осторонь, образившись, що її тренажер зайняли.

Після того, як брати пішли в іншу частину залу, на них і накинувся Сергій разом із товаришами. Під час бійки 21-річний Дмитро К. отримав серйозну травму голови. Молоду людину доставили до лікарні, де він переніс операцію. Його брат, 18-річний Алі К., відбувся синцями та забоями. Оговтавшись від травм, постраждалі хлопці вирушили в поліцію і написали заяву на кривдників. Наразі поліцією Невського району проводиться перевірка.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...