Скрепи високодуховні: У РФ демонтували конструкцію, до якої торкалися геї (фото)

На місці залізної кулі, біля якої сфотографувалися представники ЛГБТ-спільноти, вирішили зробити клумбу з квітами.

Російський Свєтогорськ раніше був оголошений "містом без геїв". Фото: The Village.

У соціальних мережах Свєтогорська помітили демонтаж конструкції в центрі міста, передають Патріоти України з посиланням на 47news.

Постамент, що нагадує залізну повітряну кулю, став знаменитим після того, як чотири представники ЛГБТ-спільноти сфотографувалися на його фоні, чим нібито довели, що геї в Свєтогорську є. Особливо їх порадувала наявність веселки (як відомо, райдужний прапор є інтернаціональним символом ЛГБТ).

Глава адміністрації Свєтогорська Сергій Давидов підтвердив інформацію про те, що він дав розпорядження прибрати конструкцію. Однак зауважив, що збирався це зробити давно, в зв'язку з її застарілим видом.

"На цьому місці скоро буде клумба, квіточки" – пообіцяв він. Повідомляється, що 1 березня Свєтогорськ став найпопулярнішим містом Росії після того, як Давидов оголосив його вільним від геїв.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...