Скрепи високодуховні: У Росії чоловік убив двох стареньких бомжів заради продуктових пайків

Продуктові пайки бездомні отримали в місцевій адміністрації до прийдешніх свят. У них входили крупи, консерви, чай і інші продукти першої необхідності.

Росіянин вирішив обікрасти нетверезих бездомних. Фото: соцмережі.

Коли бездомні заснули в п'яному угарі, 31-річний чоловік, який випивав з ними, вирішив забрати пайки. Розслідуючи подвійне вбивство в селі Бор Бокситогорска району Ленінградської області, співробітники Слідчого комітету з'ясували, що вбивство двох бездомних - 51-річної жінки та 56-річного чоловіка, чиї тіла були знайдені в приміщенні колишнього гуртожитку, було скоєно через продуктові набор, передають Патріоти України з посиланням на Newsru.

Продуктові пайки бездомні отримали в місцевій адміністрації до прийдешніх свят. У них входили крупи, консерви, чай і інші продукти першої необхідності. Наступного дня бездомні влаштувалися в одному з приміщень занедбаної будівлі.

До них приєднався і завсідник компанії - 31-річний місцевий житель, який іноді випивав з ними. За версією слідства, цей чоловік, дізнавшись про безкоштовні продуктові набори для бездомних, вирішив забрати їх собі.

Припускаючи, що всі мешканці вже поснули в п'яному угарі, чоловік вночі пробрався в приміщення, але розбудив жінку. В процесі бійки їй передушили горло. За результатами розтину стало зрозуміло, що вона захлинулася власною кров'ю.

Від шуму прокинувся другий товариш по чарці, який отримав удар ніжкою від табуретки по голові і відключився. З третім власником продуктового набору боротьба зав'язалася вже на сходовому майданчику. Чоловіки скотилися вниз на перший поверх. Зрештою бездомний залишився лежати на майданчику, у нього була перебита гортань.

У Слідчому комітеті Ленобласті зазначили, що вбивця не відрізняється хорошою фізичною підготовкою. Але, на відміну від своїх жертв, він був тверезий. Відносно 31-річного підозрюваного порушено дві кримінальні справи за частиною 4 статті 111 КК РФ ("Умисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю, що спричинило смерть") і статтею 105 КК РФ ("Вбивство").

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...