Скрепи високодуховні: У Росії вихованка дитбудинку вбила 7-річну дівчинку, щоб виграти парі

Дівчину, яка вбила дитину, планують визнати невинною через те, що у неї є психічне захворювання.
Росіянка задушила дівчинку подушкою. Фото: Informvest.net.

У Нижньогородській області порушено кримінальну справу про вбивство семирічної вихованки соціально-реабілітаційного центру для неповнолітніх міста Княгинине. Про це повідомляє прес-служба обласного Слідчого комітету, передають Патріоти України з посиланням на ТД.ру.

За версією слідства, 15-річна вихованка соціально-реабілітаційного центру в ніч на 5 лютого увійшла в спальню, де перебували дві малолітні дівчинки, і задушила одну з них "з малозначного приводу". Підозрювану затримали, і вона розповіла слідчим про обставини події в присутності адвоката, педагога і законного представника.

Згідно з однією з версій, яку приводить регіональний сайт ProГород, вихованка центру могла скоїти вбивство малолітньої дитини "на спір". Мати загиблої дівчинки, яку раніше позбавили батьківських прав, в бесіді з кореспондентом видання розповіла, що підозрювана поклала подушку на голову її дочки і задушила її.

За словами джерела видання, "дівчину, яка вбила дитину, планують визнати невинною через те, що у неї є психічне захворювання". Найближчим часом затриманій пред'являть звинувачення і оберуть запобіжний захід. Слідство також планує оцінити дії посадових осіб дитячого будинку за фактом належного виконання посадових обов'язків.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...