Скучив за зниклими грошенятами: Екс-голова погорілого банку зник з-під домашнього арешту

Співробітники СБУ повідомляли, що мають відомості про намір Ігоря Дорошенка з сім’єю поїхати до Канади.

Банк "Михайлівський". Фото: УНІАН.

Екс-голова правління Банку “Михайлівський” Ігор Дорошенко пропав з-під домашнього нічного арешту. Про це повідомляє агентство FinClub з посиланням на джерело в правоохоронних органах, передають Патріоти України.

Як говориться в повідомленні, 27 січня слідчий звернувся до Дніпровського районного суду Києва з вимогою змінити запобіжний захід Ігорю Дорошенко, який перестав приходити до слідчого, і оголосити його в розшук. Суддя вже задовольнив це прохання.

Адвокат Ростислав Кравець, який представляв інтереси Ігоря Дорошенко в суді, заявив, що у нього закінчився контракт з клієнтом, і відмовився прокоментувати інформацію агентства. Як пише видання, раніше співробітники СБУ повідомляли, що мають відомості про намір Ігоря Дорошенка з сім’єю поїхати до Канади.

“Його дружина підбирає там садок для дітей”, – говорив співрозмовник. Дорошенко був затриманий 12 серпня по підозрою в розкраданні 870 млн гривень і доведенні банку “Михайлівський” до банкрутства. 3 грудня суд прийняв рішення звільнити Дорошенка з-під варти і застосувати до нього запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...