"Слава лікарям!": Українські біотехнологи відновили поранену ногу 19-річного добровольця (фото)

Ігоря поранили під Пісками, коли він 13 вересня 2015 року виконував бойове завдання.

Лікарі врятували ногу юного добровольця. Фото: peoplesproject.com.

Українські лікарі-біотехнологи змогли відновити роздроблену важким пораненням ногу 19-річного добровольця Ігоря. Про це повідомляє Всеукраїнський центр волонтерів, передають Патріоти України.

Останньою процедурою стало введення в гомілковостопний суглоб хлопця мононуклеарів. За словами лікарів, це дозволить швидше відновити функції суглоба. Тепер хлопцю залишилося пройти контрольний огляд і зробити рентген. Фінансування лікування хлопця забезпечили волонтери.

Ігоря поранили під Пісками, коли він 13 вересня 2015 року виконував бойове завдання. За 300 метрів від позицій терористів бійці підірвалися на двох ворожих розтяжках. Ігор отримав багато осколкових ран.

У проект "Біотех-реабілітація поранених" хлопець потрапив із діагнозом "закритий багатоуламковий перелом правої великогомілкової кістки на межі верхньої та середньої третини і у ділянці дистального метаепіфіза, зовнішня ротація дистального фрагмента правої гомілки і стопи, асептичний некроз таранної кістки". Лікування Ігоря в рамках проекту почалося в січні 2016 року.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...