Слово за ОБСЄ: Захарченко видав наказ про приєднання захопленого Комінтернового до "ДНР" (документ)

Поки нам продовжують розповідати про "мирний діалог" і "відсутність альтернативи Мінським домовленостям", окупована територія розростається.

Терорист Захарченко підписав указ про приєднання Комінтернового до "ДНР". Ілюстрація:gazeta.ua

Ватажок самопроголошеної "ДНР" Олександр Захарченко вирішив приєднати до своєї "зони впливу" селище Коминтернове в Донецькій області, яке в грудні минулого року захопили бойовики. Відповідний "указ" опублікував на своїй сторінці в Facebook народний депутат, координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук, інформують Патріоти України.

"Ватажок "ДНР" Захарченко наклав лапу на Коминтернове, яке спочатку знаходилося в сірій зоні, і захоплене бойовиками в кінці минулого року - "офіційно" включив його до складу ДНР. Поки нам співають про "мирний діалог" і "відсутність альтернативи Мінським домовленостям", окупована територія розростається", - пише Тимчук.

При цьому він зазначив: "Цікаво, що згідно з "указом" Захарченка, включення Коминтернового "в зону впливу" терористів - тимчасове. Очевидно, вважають, що їх звідти випруть.

З іншого боку, зверніть увагу на дату підписання "указу": Коминтернове було захоплено в кінці грудня 2015 року, бойовики прочекали більше місяця (а раптом по зубам дадуть?), але нічого не відбувалося, і тільки тоді вони "легалізували віджим" - написав Тимчук.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...